dimecres, 26 de gener del 2011

Compromís amb el turisme

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, considera injustes les crítiques que ha fet el grup municipal de CiU sobre la presència de la ciutat a la fira internacional de turisme Fitur que es va celebrar la setmana passada a Madrid.

Josep Maria Juhé no comparteix les declaracions de la regidora de CiU, Sònia Hernández, sobre la manca de compromís del govern municipal. Juhé creu que amb aquest tipus de declaracions no es valora l'esforç que es fa des de la regidoria de Turisme amb totes les polítiques d'impuls i promoció de la ciutat.

L'alcalde de Calella recorda que actualment totes les poblacions es promocionen a les fires d'arreu del món de manera conjunta. En el nostre cas, a través de la Diputació i de l'Agència Catalana de Turisme. D'aquesta manera, és la Diputació qui assumeix les costoses despeses d'estar presents en aquest tipus de fires i certàmens.

Juhé diu que no és partidari que Calella vagi tota sola i sí sota el paraigua de Costa de Barcelona-Maresme. En aquest sentit “estàvem taula per taula al costat de la ciutat de Barcelona”.

Josep Maria Juhé recorda la força que té la marca Costa de BCN-Maresme i els beneficis que li dóna a la ciutat de Calella. L'alcalde subratlla que s'ajuda al sector turístic per activa i per passiva i posa com a exemples la creació de nous productes turístics com ara les guies i rutes per fer senderisme.

Recordem que Calella està elaborant actualment un pla d'accions que marqui el full de ruta d'actuacions turístiques per als propers anys.