dilluns, 17 de gener del 2011

Cleries al seminari de la FECAC

La ciutat de Calella ha acollit un any més les reunions i treballs del seminari de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya, la FECAC. S'ha fet al llarg d'aquest cap de setmana, ha estat la vint-i-tresena edició i va comptar durant la seva cloenda amb la presència del conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries.

Des de Calella, el conseller Cleries ha destacat la importància de donar suport a entitats com la FECAC, tot i que ara mateix la prioritat del nou Govern català és lluitar contra la crisi econòmica. Així ho va dir el nou conseller fer durant l'acte, ja que no va voler fer declaracions als mitjans de comunicació.

Malgrat aquest objectiu prioritari, Cleries ha avançat que el seu departament donarà suport a la FECAC en tot allò que representi un impuls al civisme. Precisament, el conseller de Benestar i Família va destacar que s'equivoca qui vol utilitzar les cultures i les llengües per separar els ciutadans.

A la cloenda del seminari també hi havia l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, que va agrair als representants de la FECAC que hagin escollit novament la ciutat per celebrar aquest esdeveniment. També hi era present la senadora de CiU i regidora a l'Ajuntament de Calella, Montserrat Candini.