dimecres, 5 de gener del 2011

Moments màgics

Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran avui dimecres a les 6 de la tarda a la riera Capaspre.

Allà començarà la gran cavalcada que passarà pels carrers Jovara, visita a la capella de Sant Quirze i Santa Julita, Indústria, Església, Cervantes, Bruguera, Sant Joan, de nou carrer Església, Romaní, Bisbe Sivilla i per acabar a la Plaça de la Constitució.

Les afectacions en el trànsit es concentren als carrers marcats pel recorregut i les seves confluències. A partir de les dues ja no es podrà aparcar als carrers Jovara, Indústria, Cervantes i Bruguera en els trams per on passin les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar. Hi haurà talls puntuals de trànsit i desviacions en el moment de la cavalcada.

La regidora de Cultura, Pilar Rocafort, ha indicat que per segon any consecutiu els reis no arribaran per mar sinó que ho faran directament a la Riera Capaspre per aprofitar aquest nou espai, i després que l'any passat la mala mar fes canviar els plans inicials.

La novetat en el recorregut d'aquest any és que la comitiva reial no arribarà fins al carrer Balmens, a causa de les obres del carrer Església.

Els Reis aniran acompanyats en tot moment per la seva pròpia orquestra.

Com ja és tradició els tres reis d'Orient saludaran a tota la mainada des del balcó de l'Ajuntament, i tot seguit, a l'Ajuntament Vell, ho faran individualment a cada nen.

Un any més els caramels i la xocolata que es repartiran durant la rua són uns aliments sense gluten.

Per motius de seguretat, no es deixarà que la mainada pugi a les carrosses durant el recorregut.

Els ADF'S de l'Alt Maresme col·laboren un any més en la coordinació de la rua.

Ràdio Calella connectarà en directe a les 18h i 19h amb la rua, amb Oriol Leo i Eva Lorente.