Els pastissers catalans preveuen vendre enguany uns 850.000 tortells de Reis, la mateixa xifra que l'any passat.
Tot i que tradicionalment el tortell estrella ha estat el de massapà, el Gremi destaca que va perdent força i els consumidors opten més pels farcits de crema, nata o trufa, tal i com també ha corroborat Albert Itchart de la pastisseria Ichart de la nostra ciutat.
Per tercer any consecutiu, aquesta tradició esquiva la crisi i es manté com una de les festes amb postres de pastisseria més consolidades.
Els preus dels tortells oscil·len entre els 17 i els 28 euros en funció de la seva mida i de si són de massapà o de crema i nata.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRbZtToR4MBlDj7P6LjkHDMO-pQ7_211-Rtkg_rdthtif2TW2cjmtT0LWnxHok142UVo3Jb5-D0_FgqAWOMiyMI6mZ_S1feOadp7Gzx1Vs9B8XUZmVFMkCu_o-dIi8diqezCVKaAK27wI/s400/tortell_2008.jpg)
Per tercer any consecutiu, aquesta tradició esquiva la crisi i es manté com una de les festes amb postres de pastisseria més consolidades.
Els preus dels tortells oscil·len entre els 17 i els 28 euros en funció de la seva mida i de si són de massapà o de crema i nata.