dijous, 20 de gener del 2011

Xerrada sobre alimentació

Una cinquantena de nens i nenes de segon de primària de l'Escola La Minerva de Calella han participat aquest matí d' una nova xerrada sobre hàbits alimentaris saludables. Una xerrada impartida per 2 infermeres del CAP de la nostra ciutat.

Continua en marxa el programa d'alimentació saludable a les escoles de Calella que promou la regidoria d'Educació i Ciència amb el suport de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Avui dijous al matí s'ha fet una nova xerrada i el torn ha estat per als alumnes de segon curs de primària de l'Escola La Minerva. L'objectiu és promoure un estil de vida saludable en l'alimentació dels infants. En aquest procés és important la tasca que es fa des de l'escola però també a nivell familiar, tal i com ha apuntat la tècnica d'Educació, Margaret Llahuet.

Segons Llahuet, és essencial que a l'edat infantil s'inculquin hàbits alimentaris saludables, que es fomenti el gust per a la diversitat, el respecte a les dietes tradicionals i el coneixement del que mengem. Per això, a banda de fer les xerrades als alumnes de 2n de primària, també es fan els tallers sobre nutrició i dietètica un cop són a 6è de primària.

Les properes xerrades seran el dia 10 de març a l'Escola Freta i el 31 de març a l'Escola Pia.