divendres, 21 de gener del 2011

Candini es reuneix amb Muro

La senadora calellenca Montserrat Candini ha aprofitat la Fira de Turisme de Madrid per reunir-se amb la recent nomenada directora general de Turisme, Marian Muro. Li ha demanat un compromís ferm en l'ajuda a Calella com una destinació turística que pugui competir amb les noves destinacions emergents del nord d'Àfrica, més barates.

Candini, senadora i portaveu del grup municipal de CiU, ha conversat amb Marian Muro, nova directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya. S'han reunit a FITUR i la regidora calellenca li ha reclamat que, en la seva obra de Govern, tingui en compte una destinació potent i antiga com la nostra i la impulsi per poder fer front a altres noves destinacions.

Les noves destinacions emergents són també al Mediterrani, al nord d'Àfrica, en països com Egipte, Tunísia, Marroc i Turquia. Un turisme barat i competitiu, però segons Candini amb dèficits de seguretat i salut per als turistes. Uns aspectes que sí que ofereix Catalunya i que cal potenciar.

La directora general de Turisme s'ha compromès a tenir en compte les aspiracions i voluntats de Calella i tornar-se a reunir d'aquí uns dies amb Candini, després d'haver-se situat en la nova tasca, ja que tot just fa escassament una setmana que ha estat nomenada.