dilluns, 3 de gener del 2011

Futbol i solidaritat

Una furgoneta de la Creu Roja de l'Alt Maresme es va gairebé omplir de regals dins de la campanya “Cap nen sense joguina” en un acte organitzat aquest diumenge per la fundació privada Escola de Futbol Calella, que celebrava la seva tercera diada solidària. Ho feia el dia en què es presentaven els seus equips.

Aquest any, i a causa de la crisi, hi ha hagut una petita davallada del nombre de joguines, tot i que la demanada ha crescut. A banda dels jugadors i els seus pares, també s'han rebut ajuts d'entitats i empreses.
Ara els regals obtinguts, es distribuiran entre les famílies més necessitades, en un repartiment que començarà aquest mateix dilluns, segons ha explicat Toni Cardó, tècnic de Creu Roja.

La Fundació privada Escola de Futbol Calella compta amb uns 200 nens d'entre 4 i 18 anys, i busca formar jugadors competitius però també que disposin de molts valors que els permetin jugar en equip.

Albert Segarra, president de la Fundació Escola de Futbol Calella, ha citat els de disciplina, constància, esforç i ordre.

La jornada futbolística matinal va començar ben d'hora, a les 9 del matí amb un triangular.