dijous, 14 de gener del 2010

1a Assemblea de Calella Decideix

La Plataforma Calella Decideix ha convocat per aquest vespre la primera assemblea informativa i participativa. Es tracta d'un acte obert a tota la ciutadania i té per objectiu donar a conèixer les properes activitats que s'impulsaran des de la plataforma.

Segons el portaveu i coordinador de Calella Decideix, Xavier Ponsdomènech, des d'ara i fins a la celebració de la consulta popular sobre la independència de Catalunya el 25 d'abril, es faran molts actes de carrer per animar els ciutadans a participar-hi, independentment del seu sentit del vot.
Xavier Ponsdomènech avança que aquest proper dissabte es farà la segona recollida de signatures per incrementar les adhesions a la plataforma. Serà a la Plaça del Mercat a partir de les 9 del matí i al carrer Església, a l'alçada de Mates i Rodés a partir de les 5 de la tarda.

La Plataforma Calella Decideix compta actualment amb 716 adhesions i amb la campanya d'aquest dissabte es vol arribar al miler. Ponsdomènech ha destacat que hi ha moltes entitats de la ciutat que els hi donen suport malgrat que altres han mostrat reticències.

L'assemblea de Calella Decideix es farà a partir de les vuit del vespre a Can Salom, el mateix lloc on es va fer la primera trobada de voluntaris.
La propera activitat de la plataforma serà el proper dijous, el 21 de gener, al Teatre Orfeó. Serà un debat pel dret a decidir amb el senador del PNB Iñaki Anasagasti i el diputat del PSC i ex alcalde de Mataró, Manuel Mas.