dilluns, 25 de gener del 2010

Portes obertes

Els centres educatius de Calella comencen aquests dies les jornades de portes obertes perquè els pares i mares puguin informar-se dels seus serveis i puguin triar una escola per als seus fills.

L'objectiu de les jornades de portes obertes és explicar als pares el funcionament intern dels centres, els serveis que ofereixen com ara les activitats extraescolars, el menjador o l'acollida matinal. A més, també ofereixen informació sobre el procés de preinscripció i matriculació i els criteris d'admissió.

El primer centre educatiu que ha fet la jornada de portes obertes és l'Escola Doctor Carles Salicrú. Els pares han pogut veure les instal•lacions entre 2/4 de 10 del matí fins a 2/4 de 12 i de 2/4 de 4 a 2/4 de 6.

Els propers centres educatius que faran jornades de portes obertes són l'Escola La Minerva, l'Escola Pia, L'IES Bisbe Sivilla el 31 de gener. L'últim centre educatiu que farà la jornada serà l'Escola Freta que oferirà informació dels batxillerats i la formació professional el 24 d'abril.