dimarts, 26 de gener del 2010

2 derrotes

El Sant Pol Atlètic va sortir victoriós de la visita al camp del Club de Futbol Calella, aquest passat diumenge, en el primer partit de la segona volta de la lliga de segona regional.

En el derbi, els locals, entrenats per Antonio Navas, es van veure superats pel Sant Pol que ara ja mira a la part alta de la classificació. Ho fa gràcies a l’únic gol del partit, fet pel sanpolenc Octavio al minut 40 de la primera, que va trencar definitivament a un Calella que s’havia passat tota la primera part intentant imposar el seu joc. Es va trobar al davant un conjunt molt ben situat sobre la gespa, blindant el mig camp. I això que en els primers 20 minuts els d’Antonio Navas van gaudir d’algunes ocasions de gol, comptades. Una d’elles, al minut 18 va entrar entre els tres pals però l’àrbitre Manuel Barrera, del col.legi de Terrassa, el va anul.lar per un dubtós fora de joc.

Durant la segona part, i tot i que els locals intentaven sense èxit arribar a camp contrari, el Sant Pol Atlètic va continuar dominant el partit fins a anul.lar el rival. Tot i aquesta clara superioritat, el marcador no es va moure del 0 a 1 i així es va arribar al final.

Un resultat que permet al Sant Pol acostar-se a les posicions d’ascens. Ara ocupa la quarta posició, mentre que el Calella ha deixat la zona tranquil.la de la taula classificatòria i és novè.

Un nou contratemps per a l’equip calellenc a qui la setmana passada la Federació Catalana de Futbol li va retirar els 3 punts de la victòria en el partit contra el Poblenou que es va jugar el 20 de desembre. Ho ha fet a petició del Poblenou qui va demanar la impugnació de l’enfrontament per alineació indeguda d’un jugador calellenc. El Club de Futbol Calella ha informat que ha presentat recurs contra la decisió.