dilluns, 25 de gener del 2010

L'autocar de les 6 copes

L'autocar de les 6 copes que va guanyar el Barça l'any passat no passarà per Calella, però sí per Pineda. Ho ha decidit el Barça, i la Penya Solera Barcelonista de la nostra ciutat, una de les més actives, no ha estat escollida com a destí. El bus vindrà el dia 12 de març.

A finals d'any els directius del Barça van organitzar el tour del bus que porta els 6 trofeus per arreu de Catalunya. Les Penyes n'han estat al marge des de bon principi, i no han pogut influir en les destinacions de la ruta. El Futbol Club Barceolna ha escollit amb uns criteris determinats, segons número de socis i no pas sobre activitat de les Penyes, segons ha indicat Juli Fàbregas, president de la Penya Solera, al "Fòrum Obert" de Ràdio Calella.

Per tant, l'autocar estarà a Pineda i no pas a Calella. Tot i això la Penya Solera vol que els calellencs també puguin anar a veure les 6 copes, i s'han empescat possible solució que pot deixar contents tan als pinedencs com als calellencs

L'autocar estarà a Pineda de 5 a 9 del vespre el dia 12 de març, i serà un punt de visita obligada per als aficionats culers que vulguin veure, tocar i retratar-se amb les copes.