dimarts, 12 de gener del 2010

Diada social del Club Natació Calella

El Club Natació Calella celebra en família la tradicional competició social que inclou, des d’un bany al mar fins una prova de relleus en què hi participen els nedadors i els seus pares i mares.

La família del Club Natació Calella es va reunir aquest diumenge per festejar la diada de l’entitat. Es va fer la foto oficial de l’actual temporada 2009-2010, en presència dels nedadors i esportistes de totes les seccions d’un club molt actiu que s’obre a noves disciplines amb resultats exitosos.

Mostra d’això, les 85 llicències federatives de natació sincrònitzada que gestiona amb només set anys d’experiència en aquest esport. Les nedadores de “sincro” del Calella van ser les encarregades de cloure la competició social de diumenge amb diversos balls d’exhibició. Els assistents que van omplir les grades de la Piscina Municipal van poder veure, en primícia, els balls que presentaran als campionats estatals que es disputen a l’estiu i en els que ara mateix treballen. Sílvia Borrell en va protagonitzar el solo, i es va fer una demostració de duo i d’equips.

El Club Natació Calella aprofita també aquesta primera reunió de caràcter social de l’any per actualitzar les marques dels seus 180 esportistes. Per això, es van muntar sèries de 50 metres lliures per als nedadors grans i de 25 metres per als petits per així conèixer el seu estat de forma.

Però no només els esportistes es van remullar diumenge, també les seves famílies. Van ser-ne un total de 36 les que van participar a la 14ª edició del relleu familiar, competició per equips de tres que va guanyar la família Corominas.

I de l’aigua de la piscina a l’aigua de mar. Més de 100 valents van fer la primera remullada de l’any, en una mar tranquila però força freda.