dilluns, 11 de gener del 2010

S'obrirà la Riera al trànsit

A mitjans de la setmana que ve està prevista l'obertura al trànsit de tota la riera Capaspre de Calella. Aquest nou sector, urbanísticament remodelat, va ser inaugurat el passat 27 de desembre sense haver-se pogut enllestir completament la senyalizació viària.

El mal temps i la pluja va impedir que s’acabés de pintar l’asfaltat i l’Ajuntament va decidir prohibir-ne la circulació per motius de seguretat. Les tasques s’havien de reprendre aquest dijous, però l’aigua va tornar a aixafar els plans, segons ha indicat Jaume Palet, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Calella.
En el tram final de la via, que és d’un únic sentit de circulació i de muntanya cap a mar, els vehicles es trobaran amb una cruïlla “un pèl complexa”, en paraules del regidor de Mobilitat . Podran tombar tant en direcció Sant Pol com Pineda, el mateix que podran fer els conductors que arribin a la zona de la riera venint de Pineda de Mar pel carrer Anselm Clavé.

A partir d'aquest dilluns es reemprendran les tasques de pintat de l’asfaltat i d’instal.lació de les senyals de trànsit. Feta està la senyalització del carril bici paral.lel al de vehicles i tots els passos de vianants.