dijous, 14 de gener del 2010

Jordi Pérez, coach del Team Calella

El Team Calella Triathlon va reunir-se ahir dimecres per fer la primera sessió d’entrenament conjunta a les pistes d’atletisme de la zona esportiva de La Muntanyeta de Calella i en la qual hi va ser present l’entrenador de l’equip.

L’entrenador del Team Calella Triatlon és Jordi Pérez, qui té a les seves esquenes una llarga trajectòria assessorant triatletes d’elit mundial com Víctor del Corral, que va ser cinquè del món de duatló, o Pilar Hidalgo, setena en l’europeu de triatló.

Pérez dirigirà les sessions d’entrenament dels prop de 50 esportistes que s’han inscrit a la secció de triatló creada pel Club Atletisme Calella. Les preparatòries de running es faran un cop per setmana a les pistes d’atletisme de la zona esportiva de la Muntanyeta; mentre que s’utilitzarà la piscina olímpica a l’aire lliure del Crol Centre Calella cada dimats i dijous al migdia. S’han programat pel cap de setmana les sortides i entrenaments conjunts d’atletisme. Les sessions permetran a l’entrenador del Team Calella Triathlon conèixer quin és el nivell dels esportistes i a partir d’aquí fer una planificació més individualitzada, tal i com ha explicat Jordi Pérez a Ràdio Calella.

Una programació d’entrenaments feta amb l’objectiu d’arribar en plena forma al Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme que s’ha de celebrar el mes de maig.

El Team Calella Triathlon agrupa esportistes calellencs i de la resta de la comarca i va crear-se l’any passat, no com a secció oficial del Club Atletisme Calella, justament en motiu de la disputa del triatló internacional Costa de Barcelona-Maresme.