divendres, 22 de gener del 2010

Campanya de reciclatge

Les regidories de Comerç i Medi Ambient de l'Ajuntament de Calella han posat en marxa una campanya per reciclar els residus orgànics que es generen als mercats de la ciutat, tant al mercat municipal com al mercat setmanal dels dissabtes.

Segons fonts de l'Ajuntament, aquesta campanya es porta a terme en 3 fases. La primera va ser durant el passat mes de desembre, en què es van lliurar als titulars de les parades dedicades a la venda de fruites, verdures i peix del mercat municipal uns contenidors exclusius per a la recollida de la fracció orgànica.

La segona etapa es va posar en marxa dissabte passat. Ara s'han lliurat els contenidors de la brossa orgànica a totes les parades de venda de verdura del mercat setmanal dels dissabtes.

L'última etapa, que s'iniciarà en breu, consistirà en l'entrega d'uns contenidors d'orgànica a les parades de fruita del mercat setmanal.

A més, un treballador de l'Ajuntament serà l'encarregat de coordinar la campanya i informar els paradistes dels possibles dubtes. També farà d'intermediari entre l'empresa concessionària de la recollida dels residus, l'Ajuntament i els paradistes.