dijous, 28 de gener del 2010

Presentació Challenge

S’ha confirmat la segona edició del Challenge Costa Barcelona Maresme. El setze de maig i el tres d’octubre són, per tant, dates oficials, i van ser presentades dimarts en roda de premsa a Mataró.

L’acte, ha estat presentat per les tres parts participants, amb Josep Jo i Josep Maria Juhé, president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Calella respectivament, pel màxim representant de la marca Challenge, Felix Walchsöfer, i per Agustí Pérez, representant la nova empresa, que substitueix a Evolution.
Aquesta també ha fixat les dates, però no han estat aprovades pel Servei Català de Trànsit. Per fer aquesta prova es necessiten tres organismes, i tots estan dins aquest conveni, segons ha indicat Felix Walchsöfer en una notícia recollida per TV Mataró-Maresme Digital TV.

Josep Jo també deixa clar que encara que els plans fallessin, hi ha altres alternatives possibles. Sigui com sigui, la prova es farà.

És clar doncs que qualsevol intervenció d’Evolution no té cap mena de validesa, que la marca Challenge dóna ple suport tant al Consell Comarcal com a la nova empresa, i que la segona edició del Challenge Costa Barcelona Maresme es farà. Les bases i els protagonistes són els màxims valedors de la prova. I tots hi estan treballant.