dimarts, 5 de gener del 2010

Èxit de la matinal esportiva i solidària

Èxit en la segona edició de la cita “Cap nen sense joguina”; una iniciativa que va crear la Fundació Privada de l’Escola de Futbol Calella i en la qual aquest any s'hi han sumat les dues entitats de bitlles catalanes de la ciutat: Gent del Barri de Pequín i l’Associació Sant Quirze.

A la matinal esportiva i solidària de La Muntanyeta es van disputar partits de futbol-7 i una tirada de bitlles catalanes; amb la particularitat que tothom que hi assistia havia de portar una joguina perquè tots els infants el dia de Reis com a mínim en pugui rebre una.

De fet, el president de la Fundació Privada de l'Escola de Futbol Calella, Albert Segrarra, es mostrava satisfet ja que es va poder omplir tota una ambulància sencera de la Creu Roja.

Entre els equips de futbol participants hi havia de l’Escola Pia de Calella, el Freta, les Escoletes de Palafolls, Pineda, i un equip de la pròpia Fundació; Una fundació que va aprofitar la jornada per fer la presentació oficial dels seus equips, cosa que va ser un "encert" -segons ha indicat el president de la Fundació.

Segarra ha comentat que tres equips de la Fundació, el juvenil A, l'infantil B i l'aleví A continuen imbatuts i s'han proclamat campions d'hivern. Els altres conjunts també ocupen bones posicions en les seves categories. Per aquest motiu, el president de la Federació Catalana de Futbol va felicitar ahir Segarra; en una matinal on també hi van ser presents, entre d'altres, l'alcalde Josep Maria Juhé; el regidor d'Esports, Jaume Puig; la regidora i senadora Montserrat Candini i el regidor Xavier Pedemonte.

Segarra també s'ha mostrat molt satisfet de la feina que realitza l'Escoleta, que aplega els nens que tenen entre 3 i 6 anys; en total prop d'una vintena.

D'altra banda, al 7è Torneig de Reis de Bitlles Catalanes hi van participar 22 equips.

Les joguines s'han lliurat a la regidoria de Serveis Socials perquè les distribueixi entre aquells nens que, el dia de Reis, es podrien quedar sense regals.