dimarts, 19 de gener del 2010

El sorteig al 107.9 FM a les 21h !!!

Els comerciants de Calella culminen avui la seva campanya de Nadal “Un Nadal amb Ritme” amb el sorteig de diferents premis com ara viatges i sopars. Un sorteig que serà retransmès en directe a partir de les 9 del vespre per Ràdio Calella, just després del programa "Quesito Rosa" que celebra el seu primer aniversari en antena.

Aquest vespre coneixerem els noms i cognoms de les persones que podran viatjar entre altres, a destins, com Saragossa, València, Mallorca, Santiago de Compostel•la, Astúries, Malta, Florència, Nova York o Viena. Serà en el decurs del tradicional sorteig de cloenda de la campanya de Nadal de l'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial que aquest any ha tingut per lema “Un Nadal amb ritme”.

Montse Cordón, la vicepresidenta de Calella Centre Comercial, ha destacat també que el proper dimecres 27 de gener hi haurà la festa a la Sala Mozart en què es farà el lliurement dels premis als diversos afortunats.

El sorteig dels comerciants calellencs començarà a les 9 del vespre a l'Ajuntament Vell i el podran seguir en directe per Ràdio Calella. Estarà conduït per Joan Albert Arnau.