dimecres, 20 de gener del 2010

Es presenta Reagrupament a Calella

Dijous de la setmana que ve, el dia 28, es presenta a Calella l'associació Reagrupament Independentista, la plataforma liderada per Joan Carretero i que té entre els seus líders ideològics a Carles Móra, alcalde d'Arenys de Munt. A la nostra ciutat hi ha 20 integrants de la plataforma i podrien optar per presentar-se a les properes eleccions municipals. La presentació es farà al Casal L'Amistat a les 8 del vespre.

L'objectiu de l'associació és promoure una candidatura transversal i unitària amb l'independentisme com a eix vertebrador, de moment a les eleccions al Parlament de Catalunya. A Calella, ara per ara, només es farà la presentació del proper dijous, però Pere Mas, responsable de Reagrupament al Maresme, ha deixat entreveure que es treballa en la confecció d'una candidatura que concorreria a les eleccions municipals del 2011.

A la nostra comarca la materialització del projecte es diu Reagrupament Maresme, i entre els seus reptes hi ha situar l’independentisme a l’eix del debat polític català i buscar la unitat de les forces polítiques i socials que vulguin el reconeixement internacional de la nació catalana. Volen fer créixer l'independentisme des de la base social i fomentar el debat i la conscienciació social al seu voltant. Però Reagrupament no defensa només la independència de Catalunya, sinó que també posa especial èmfasi en la regeneració de la política a Catalunya.

La presentació de l'acte de Reagrupament a Calella anirà a càrrec de Rut Carandell, vicepresidenta de l'associació.