dimarts, 26 de gener del 2010

El Consorci valora Fitur

Calella ha estat representada en la trentena edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, la mostra que enceta el calendari firal i que es va celebrar del 20 al 24 de gener a Madrid.

Calella estava englobada en el conjunt de destinacions promocionades sota la marca Costa de Barcelona-Maresme, dins l’estand de Turisme de Catalunya. Hi va ser-hi de la mà del Consorci de Promoció Turística del Maresme que presideix l’alcalde, Josep Maria Juhé.

Durant els quatre dies de Fitur, Costa de Barcelona-Maresme va informar al sector professional i públic en general de la seva variada oferta turística reconeguda amb les marques de turisme familiar, esportiu, cultural o gastronòmic.

Segons fonts del Consorci, la gastronomia i l’oferta de platges són els elements turístics que més interés desperten entre el públic; seguides per les qüestions relatives al turisme familiar i l’esportiu. Val a dir, que a Fitur ni Calella ni el Maresme van poder promocionar l’edició del 2010 del triatló internacional Challenge Costa de Barcelona-Maresme perquè va ser tot just dimarts passat quan l’administració comarcal va confirmar-ne la celebració.

Després de Fitur, Costa de Barcelona-Maresme assistirà a la fira Mahama de Toulouse.