divendres, 8 de gener del 2010

Inici aigualit de rebaixes

Primer dia de rebaixes d’hivern passat per aigua. El mal temps va deixar ahir els carrers de Calella i les botigues, pràcticament buits de compradors. I això que la temporada de descomptes va arrencar amb preus molt atractius, pràcticament a la meitat del que marcaven tot just dimarts d’aquesta setmana.

Els botiguers esperen que malgrat el mal inici, les vendes remuntin aquets propers dies, si el temps no ho torna a espatllar.

La pluja i el vent van fer que ahir el principal carrer comercial de Calella, el carrer Església, presentés una imatge poc habitual en un primer dia de rebaixes d’hivern. I això es repetia a l’interior de les botigues, que no han pogut obrir tant el calaix com voldrien.

Mal inici d’una temporada de vendes especialment atractives per als establiments de roba, calçat i complements; que després d’un hivern i un Nadal força dur, esperen treure’s al llarg d’aquestes properes setmanes tot l’estoc acumulat.

És per això, que a les façanes els rètols anunciaven ja descomptes de fins al 50% respecte el preu al que s’havien pagat els productes feia tan sols dos dies. Les gangues, per tant, es podien trobar el primer dia, tal i com ens van comentar diverses clientes.

La pluja va espatllar les vendes en un dia de moltes expectatives per als comerciants. Ja ho deien les dependentes de la botiga Pells Barcelona i Stradivarius, Rita Planas i Sònia Maldonado.
Des de l'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial esperen que aquesta sigui una bona campanya ja que segons ha manifestat la seva vicepresidenta, Montse Cordón, els queden molts de complements per vendre, com ara abrics, bufandes i jerseis.

A més, Cordón creu que la gent s'ha guardat diners aquest Nadal per comprar per a les Rebaixes. També considera que el fred pot afavorir la campanya.