dimarts, 26 de gener del 2010

Mirambell a Calella

L'Ajuntament de Calella oferirà demà dimecres a partir de les 11 del matí una recepció oficial a l'esportista del Club Atletisme Calella Ander Mirambell amb motiu de la seva classificació per participar als Jocs Olímpics d’Hivern.

L’olímpic participarà al febrer a les olimpíades de Vancouver 2010 en la modalitat d’skeleton. L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat que es tracta d'un acte de suport a l'esportista barceloní molt vinculat a la nostra ciutat.

Juhé ha avançat que el consistori es podria replantejar que Mirambell torni a portar algun tipus de publicitat institucional com va fer ara fa un parell d’ anys quan anunciava la marca Costa de Barcelona-Maresme després d'haver arribat amb un acord amb l'Associació Turística de Calella. De moment però, no hi ha res decidit.

Mirambell té previst passar aquesta setmana de descans a casa abans de viatjar a Whistler, la pista on es desenvoluparan els Jocs Olímpics i on té previst continuar amb la seva preparació.

El pilot d’skeleton va acabar a finals de la setmana passada la seva participació al circuit de proves de la Copa del Món. Gràcies a l’actuació a l’última competició de la temporada, a la ciutat austríaca d’Igls on justament va iniciar-se en aquest esport ara fa 4 anys, Mirambell s’ha col.locat entre els 20 millors, el seu primer TOP 20.