dijous, 21 de gener del 2010

Partida rebaixada

L'Estat donarà a Calella la meitat dels diners previstos per arranjar la balustrada del Passeig Manuel Puigvert. Finalment els Pressupostos de l'Estat contemplen només l'arribada de 250.000 euros a la nostra ciutat. Una situació que farà mirar-se amb més detall les característiques del projecte de restauració i s'haurà d'estudiar fins a quin punt es podrà remodelar la balustrada, segons han indicat des de l'Ajuntament.

Els diners que rebrà finalment Calella per arranjar la barana del Passeig Manuel Puigvert integren 50.000 euros d'una esmena incorporada per Esquerra Republicana, que no s'ha retallat, i en principi n'hi havia 400.000 més d'una altra esmena feta pels grups de l'Entesa -PSC, ERC i IC-V- i avalada també personalment per Montserrat Candini, de CiU. Aquests 400 .000 euros són els que finalment s'han reduït a la meitat a l'hora d'encaixar les xifres dels Pressupostos Generals de l'Estat, segons ha explicat el regidor d'Hisenda, Jaume Puig, en declaracions a Ràdio Calella.

Aquesta notícia la va comunicar el diputat socialista Manel Mas, del grup parlamentari del PSOE, assegurant als representants calellencs que altres compromisos havien fet inviable que s'arribés als 400.000 euros pactats de bon començament. Tot plegat farà que l'Ajuntament no tingui tants diners per arreglar la balustrada i hagi de ser més primmirat a l'hora de fer el projecte, segons ha assenyalat Puig.

El primer tinent d'alcalde ha afirmat que en cap cas s'ha sentit decebut amb el Govern Central, ja que qualsevol ajuda que es doni és benvinguda, i que si Calella no hagués demanat res la situació seria molt pitjor que ara.