dimarts, 12 de gener del 2010

Bones notícies de tennis taula

Tot i l’absència de Dong Qia, el Suris Calella de Superdivisió femenina va ser capaç d’imposar-se a l’Inca gràcies a un gran partit d’Svetlana Maiorova i la victòria de Jèssica Hernàndez.

L’Inca va alinear per aquest partit les seves dues jugadores estrangeres: una xinesa i una bielorrusa. No va ser això suficient per vèncer a un Suris que, realment molt inspirat, no va notar l’absència d’última hora de Dong Qia, que va ser substituida per Judith Carbó. Victòria per 2 a 4 que permet a les calellenques recuperar la sisena posició de la classificació.

I a la divisió d’Honor Masculina, el Termotur continua intractable i aquest cap de setmana va apallissar l’Igualada per 6 a 0.

El partit el van jugar Joan Moregó, Eduard Mayorov i Pere Navarro. Aquest últim disputarà aquesta setmana el Campionat d'Espanya Absolut a Antequera, a Màlaga. Els calellencs ara hauran d'afrontar les dues properes jornades amb els rivals directes pel liderat, l'Escala, que ara va segon i el Tramuntana Figueres que és tercer.