dimarts, 26 de gener del 2010

Canvi de plans

L'Ajuntament de Calella oferirà finalment dijous a partir de les 12 del migdia una recepció oficial a l'esportista del Club Atletisme Calella Ander Mirambell amb motiu de la seva classificació per participar als Jocs Olímpics d’Hivern. La recepció s'havia anunciat per demà dimecres però s'ha hagut d'ajornar per problemes a l'agenda de l'esportista.

L’olímpic participarà al febrer a les olimpíades de Vancouver 2010 en la modalitat d’skeleton. L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat que es tracta d'un acte de suport a l'esportista barceloní molt vinculat a la nostra ciutat.

Juhé ha avançat que el consistori es podria replantejar que Mirambell torni a portar algun tipus de publicitat institucional com va fer ara fa un parell d’ anys quan anunciava la marca Costa de Barcelona-Maresme després d'haver arribat amb un acord amb l'Associació Turística de Calella. De moment però, no hi ha res decidit.

Mirambell té previst passar aquesta setmana de descans a casa abans de viatjar a Whistler, la pista on es desenvoluparan els Jocs Olímpics i on té previst continuar amb la seva preparació.

El pilot d’skeleton va acabar a finals de la setmana passada la seva participació al circuit de proves de la Copa del Món. Gràcies a l’actuació a l’última competició de la temporada, a la ciutat austríaca d’Igls on justament va iniciar-se en aquest esport ara fa 4 anys, Mirambell s’ha col.locat entre els 20 millors, el seu primer TOP 20.