dilluns, 11 de gener del 2010

Canvis a Maresme Digital TV

Arran de la unió de Maresme Digital Televisió i Televisió de Mataró, a partir d’avui els dos canals oferiran una programació conjunta que potencia els continguts comarcals amb una major oferta de programes de producció pròpia.

A més a més, despareix l’informatiu “Maresme Actual” que és reemplaçat per l’informatiu que fins ara ofereia Televisió Mataró: “24 Hores”, i que compta amb un parell de conductors, a banda d’incloure tota la informació del nord de la comarca i que segueix produint el centre de producció de Calella, gestionat per Ràdio Calella Televisió.

A partir d’avui l’actualitat local i comarcal la podran seguir a Maresme Digital TV a les 20’15h, a les 23’30h, a les 9’30h i a les 13’45h.

Dilluns a la nit hi haurà retransmissions esportives, dimarts i dimecres debats, dijous “L’entrevista” i els programes culturals “El Traç” i el “Diari de la Música”; entre d’altres.

L’actualitat general d’ “Al Dia” –informatiu de la Xarxa de Televisions Locals- ara s’emetrà només a les edicions del migdia a un quart de tres de la tarda i a la una de la matinada, quedant suprimida la que s’emetia cada vespre a dos quarts de deu del vespre.