diumenge, 17 de gener del 2010

Mirambell olímpic

Ander Mirambell, de la secció hivern del Club Atletisme Calella, és el primer esportista espanyol que competirà en uns Jocs Olímpics d'hivern en la modalitat d' Skeleton i el primer olímpic d’una entitat esportiva calellenca.

Ander Mirambell no va tenir un bon resultat a les pistes de Sant Moritz, ja que va quedar en 28è lloc, a la cua dels participants a la Copa del Món. Aquest resultat no li va garantir la classificació directa per Vancouver, i va haver d'esperar el del seu rival italià, Niccola Drocco, a Calgary, que va quedar 23è a la Copa Intercontinental.

Finalment, a la matinada del divendres al dissabte, el 23è lloc de l'italià a la Copa Intercontinental asseguraven la participació olímpica per a l'esportista català, que passarà a la història com el primer olímpic espanyol en la modalitat de Skeleton.

Mirambell es troba a Àustria, on el proper dissabte competirà a l'Europeu de Skeleton, i el diumenge 24 de gener tornarà en avió cap a Catalunya.

El consistori calellenc ja prepara una recepció a la casa de la vila per acollir el seu esportista olímpic.

Les olimpíades de Vancouver es celebraran al proper mes de febrer.

Mirambell va començar en aquest esport de gel al 2005 amb el somni de convertir-se en olímpic.

Avui, a partir de les 9 del vespre, al programa “La Banqueta”, Vadó Itchart entrevistarà Mirambell per conèixer com va viure les proves classificatòries divendres passat.