dimarts, 5 de gener del 2010

La nit més màgica

Ha arribat el dia. Avui, dia 5 de gener, arriben a Calella Ses Majestats els Reis d'Orient. Melcior, Baltasar i Gaspar entraran per mar a la platja de Calella davant de la plaça de Sant Elm a les 6 de la tarda.

A partir d'aquí ja només hi haurà a la ciutat cares d'il·lusió, sobretot dels més petits. Tots els infants i grans que vulguin seguir les passes dels 3 Reis es podran situar al llarg del carrer Jovara i es farà la visita a la capella de Sant Quirze i Santa Julita. Val a dir que si plou a l'hora de la cavalcada, una de les opcions que es contempla és fer arribar Ses Majestats directament a l'Ajuntament, on saludaran cada nen i nena, tal i com ha explicat la regidora de Cultura, Pilar Rocafort.

Aquest any, com ja va sent habitual, els caramels que repartiran Ses Majestats els Reis d'Orient són aptes per a tots la mainada, també per a celíacs, que no toleren el gluten.

Però quan els Reis arribin a la ciutat no estaran sols. Hi ha una bona colla d'entitats que els acompanyaran i els faran de guies. Un exemple és l'Agrupament Escolta Montnegre, que s'ofereix aquesta nit per ajudar els Reis a repartir regals a domicili.

La Policia Local recorda que per motius de seguretat no es deixarà pujar els infants a les carrosses reials durant el recorregut de la cavalcada.