dimarts, 1 de febrer del 2011

Activitats de la biblioteca

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça segueix al mes de febrer amb les seves activitats habituals. Cada dissabte al matí hi ha acte infantil, i continuen les tardes de tertúlia, el taller de memòria i el club de lectura. La trobada de joves Devorallibres segueix endavant, però amb un canvi puntual de concepte. I com a acte destacat cal anomenar la presentació del darrer llibre de Daniel Rangil.

Durant tot el mes de febrer hi haurà a la biblioteca de Calella dues exposicions. Una referent al 26è concurs de portades de la revista Cavall Fort i una altra enfocada a “Com dignificar el treball infantil a Piura, al Perú” organitzada pels Amics de Manitos de Calella. Al març es farà la presentació de l'entitat en roda de premsa.

A part de les dues exposicions, un dia destacat a la Can Salvador de la Plaça serà el 18 de febrer, perquè es presenta el llibre “Joan Barangó i els màrtirs de la llibertat” de Daniel Rangil. Hi intervindran Xavier Ponsdomènech, coordinador de la plataforma Calella Decideix Independència i també Òscar Ojer, ex president d'Esquerra a Calella.

La resta d'activitats segueixen la seva periodicitat habitual. El calendari només afecta el club juvenil Devorallibres. És època d'exàmens i els estudiants no tenen temps de llegir. Tot i això es seguiran trobant a la biblioteca per parlar de temes que els interessen.

La biblioteca municipal ha ampliat darreranent la seva secció dedicada als estudis de turisme, ha posat en marxa un racó de pares on hi ha llibres sobre com criar els fills i temes relacionats amb el creixement i l'educació. També hi ha a la biblioteca el racó de l'opositor, on la persona que es prepari per passar un concurs d'oposicions trobi tota la informació requerida.