dilluns, 21 de febrer del 2011

Mala sort

(CF Calella 0 - Premianense 2). El CF Calella ha pagat cara la falta d'encert que va tenir en el partit contra el Premianense, corresponent a la 22ena jornada de la lliga de segona regional. L'equip que entrena Antonio Navas va encaixar dos gols i no va ser capaç de marcar, tot i tenir-ho de cara.

El CF Calella ha trencat la ratxa de quatre jornades consecutives en què havia puntuat, demostrant així que la irregularitat és el seu principal defecte. I això el fa mantenir-se a la part mitja baixa de la classificació de segona regional. Diumenge, contra el Premianense, l'equip que entrena Antonio Navas va desaprofitar fins a set clares ocasions de cara a porteria, va fer tres pals i, el que és pitjor, va errar un penal. Aquesta falta total d'encert va crispar els ànims dels jugadors calellencs que, nerviosos, no van poder ni tan sols apretar el rival quan s'havia quedat amb 9 jugadors sobre la gespa del camp de la Muntanyeta. Tot al contrari, van encaixar dos gols, un dels quals totalment desafortunat, quan la pilota va lliscar de les mans del porter i va passar-li per sota les cames.

La derrota, provocada per la mala fortuna, deixa el CF Calella en la dotzena posició de la taula classificatòria, molt per darrera del Sant Pol, que és quart, i amb qui els calellencs disputaran el derbi maresmenc de la lliga aquest pròxim diumenge.