dimecres, 23 de febrer del 2011

Pere Puig a la llista de CiU

Convergència i Unió desvetlla, mica en mica, el nom de les persones que formen part del projecte polític de l'alcaldable Montserrat Candini. Fa uns dies es confirmava la incorporació de Montse Cordón i ahir mateix es va anunciar la de Pere Puig, el cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama de l'Hospital Sant Jaume de Calella.

Nascut a Barcelona ara fa 57 anys, Pere Puig va arribar a Calella l'any 1982 per començar a treballar a l'Hospital Sant Jaume de Calella.


Al 1982 va ser nomenat cap del Servei de Cirurgia i des del 2008 n'és el cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama.

En declaracions a Ràdio Calella, Puig ha explicat que dóna el pas a la política de la mà de CiU i Montserrat Candini per oferir a la ciutat la seva experiència. S'incorpora a la candidatura de Convergència i Unió com a independent i diu que "del projecte polític de CiU el que m'ha atret més és les ganes que Calella canviï, sigui una ciutat que es desperti de tots els anys que ha anat perdent l'empenta que tenia en un principi".

Puig vol aportar el seu coneixement a l'àmbit de la Salut Pública, que ja ha manifestat que a Calella té algunes assignatures pendents: "una altra gestió de la Salut Pública, no significa només l'Hospital, hi ha moltes altres coses en aquest tema. L'Hospital pot ser una d'elles, però hi ha moltes altres prioritats. Com la ciutadania pot tenir una orientació per millorar la seva salut personal, com millorar les dietes, incidir en les dietes escolars. Hem de poder veure com està el tema de les plagues, mosquit tigre, morrut, per intentar-ho millorar".

L'anunci de la incorporació de Puig es produeix el dia abans de la presentació en societat de l'alcaldable de CiU demà al Teatre Orfeó.