divendres, 11 de febrer del 2011

Solucions per als grans cabals d'aigua

Actuació per minimitzar les avingudes d'aigua en dies de molta pluja. Atenent a una petició veïnal, l'Ajuntament de Calella està instal·lant un interceptor de pluvials a la zona de la Muntanyeta, al capdamunt del carrer Ànimes, que és l'origen de les grans baixades d'aigua que inunden aquest vial i els paral·lels.

L'Ajuntament de Calella destinarà 13.000 euros a la instal·lació de tres interceptors d'aigües pluvials. Un d'ells, a la Muntanyeta, per evitar així les avingudes d'aigua que, en dies de forts ruixats, inunden els carrers que hi ha per sota. Josep Torres, regidor d'Urbanisme de Calella, ha indicat que “si que teníem al carrer Ànimes però sobretot al carrer Sant Pere, quan plou tenim problemes de molta aigua. Llavors allà posem un interceptor perquè engoleixi l'aigua que ve de la untanya. Estarà connectat amb un pluvial molt gran que hi ha al carrer Indústria”.

Els interceptors són una espècie de calaixos que recullen, a través d'unes reixes, l'aigua de pluja. Se'n col·locaran a la zona de l'estació de Renfe i davant de l'Escola Freta; que són dos altres espais conflictius per qüestions d'acumulació d'aigua.