divendres, 4 de febrer del 2011

Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el millor triatló 2010

El Challenge Costa de Barcelona-Maresme, en les seves dues modalitats, de mitja i llarga distància, s'ha convertit en la millor prova esportiva del 2010. Així ho ha dictaminat la Federació Espanyola de Triatló.

El triatló, que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu, es desenvolupa per bona part de poblacions del Maresme i té el seu centre neuràlgic a Calella.

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat que aquest guardó és un reconeixement a una feina col·lectiva de moltes persones com ara els voluntaris, els esportistes, l'empresa organitzadora, les diverses administracions implicades i les persones que ha títol individual també han fet possible les celebracions del Challenge.



Precisament, aquestes darreres setmanes s'havia parlat de la necessitat de fer més difusió de la prova arreu del món i ara, amb aquest reconeixement, aquesta tasca serà més fàcil segons Juhé.

El Challenge Costa de BCN-Maresme ha estat escollit com la millor prova esportiva de tot el territori espanyol entre el mig miler de proves de diferents distàncies i esports que es van disputar al llarg del 2010.

Els organitzadors del triatló, que compten amb el suport de l'ajuntament de Calella i del Consell Comarcal del Maresme, recolliran el guardó el proper 19 de febrer a la seu del Comitè Olímpic Espanyol en el decurs de la Gala del Triatló Espanyol 2010.

La propera cita Challenge és el 29 de maig amb la competició de mitja distància per a la qual ja hi ha prop de 800 inscripcions. La llarga distància es disputarà el 2 d'octubre.