dimecres, 16 de febrer del 2011

Joan Torrent, primer secretari del PSC

Canvis en l'executiva local del PSC de Calella. En l'assemblea celebrada el passat 2 de febrer es van rellevar alguns càrrecs amb voluntat renovadora i la mirada posada en la campanya electoral per als comicis municipals del 22 de maig.

La primera secretaria passa a mans del regidor Joan Torrent, un socialista amb una dilatada trajectòria en la política calellenca.

La nova executiva de l'Agupació Local del PSC estarà encapçalada per Joan Torrent, a la Primera Secretaria, en substitució d'Eulàlia Rodríguez. A la Secretaria d'Organització, Lídia Font, pren el relleu a Emili Pérez; mentre Ángel Vela es fa càrrec de la Secretaria de Finances, de la qual s'havia ocupat fins ara Joan Torrent. L'executiva la completen Josep Torres, portaveu del Grup Municipal del PSC; Nora Jalich, com a Primera Secretària de la Joventut Socialista de Catalunya de Calella; i l'alcaldable Josep Maria Juhé.

La nova executiva vol continuar reforçant la presència del partit a Calella amb l'objectiu de revalidar i millorar els resultats de les últimes eleccions i tornar a situar Juhé a l'alcaldia. El primer secretari dels socialistes calellencs, Joan Torrent, en declaracions a Ràdio Calella ha avançat que “pròximament, al mes de març, farem un sopar del candidat i amb tota la gent que vulgui acompanyar-nos, i altres actes que anirem fent a mesura que avancin les setmanes i ens acostem a les campanya per a les eleccions. I tot això ho fem amb la intenció que Josep Maria Juhé continuï sent alcalde de Calella”.

Partit amb 25 militants i una vuitantena de simpatitzants, el PSC de Calella ressalta com a factor engrescador per aquesta nova etapa la constitució de la Joventut Socialista.

A finals de l'any passat, el PSC va inaugurar local al carrer Jovara, que volen sigui un punt de trobada amb els veïns i que, aquestes properes setmanes, es convertirà en el lloc de reunió de l'equip de campanya.