dijous, 3 de febrer del 2011

Avui, ple

L'Ajuntament de Calella celebra avui dijous a la tarda un nou ple ordinari amb 6 punts en l'ordre del dia. Entre aquests destaca el que fa referència a la ratificació del Pla Municipal d'Igualtat.

També es portarà a aprovació el Reglament de Participació Ciutadana. El document del reglament és la concreció del Pla Director que es va treballar al llarg de l'any 2009.

La regidora de Ciutadania, Pilar Rocafort, ha destacat a Ràdio Calella que en el procés d'elaboració del reglament que ara es porta a aprovació hi ha participat un grup de treball format per 13 persones, a títol individual i també com a representants d'entitats per tal d'aconseguir un text consensuat.

En el decurs del ple també és previst aprovar la signatura d'un conveni de col·laboració entre el Departament d'Interior de la Generalitat i els ajuntaments, per l'adhesió del consistori calellenc a la xarxa Rescat de radiocomunicacions d'emergències i seguretat de Catalunya.

Durant el ple, que el podran seguir en directe per Ràdio Calella a partir de 2/4 de 7, també es debatrà una moció presentada pels grups municipals de CiU, ERC i PSC, de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió lingüística de les escoles catalanes que exigeix a la Generalitat a introduir el castellà com a llengua vehicular a l'escola.