dijous, 10 de febrer del 2011

Juhé, candidat a la reelecció

Una vintena de militants i simpatitzants del PSC de Calella van escollir ahir al vespre per unanimitat Josep Maria Juhé com a candidat a la reelecció a l'alcaldia d'aquesta ciutat. En les properes setmanes Juhé donarà a conèixer el grup de persones que l'acompanyaran al seu projecte polític. Ha avançat però que hi haurà cares noves amb l'objectiu de presentar una candidatura renovada i adaptada als nous temps.

Josep Maria Juhé ha estat proclamat candidat del PSC a la reelecció a l'alcaldia de Calella. Aquest dimecres al vespre ha rebut el suport unànim d'una vintena de militants i simpatitzants que han assistit a l'assemblea extraordinària celebrada al local dels socialistes calellencs.

Josep Maria Juhé assegura que realitzarà una campanya en positiu i que, sigui quin sigui el resultat electoral, mantindrà el seu compromís amb la ciutat i els ciutadans. En aquest sentit va parlar d'un "sentiment també de gratitud, et crea una vessant de més honradesa amb les persones... i aprens també a ser solidari , a escoltar i intentar assumir els problemes que té la gent".

Davant els militants i simpatitzants socialistes, Juhé ha fet balanç dels 4 anys com a alcalde en un govern en coalició amb ERC, i dels 8 anteriors en què el PSC també governava amb Esquerra, que és qui disposava de l'alcaldia. En aquest sentit, considera que han estat uns anys en què s'ha transformat profundament la ciutat i en els quals s'ha començat a sembrar el camí de la Calella del futur. En el pròxim mandat, això passa, segons Juhé, per desenvolupar projectes estratègics que permetin generar confiança entre els emprenedors i que contribueixin, de retruc, a crear ocupació. I posa com a exemple el foment d'un model de turisme associat al benestar i a tot el relacionat amb els serveis.

Pel que fa a la confecció de la llista de persones que l'acompanyaran, Josep Maria Juhé no ha concretat noms, tot i que ha destacat que seran cares noves amb l'objectiu de presentar un projecte renovador i amb capacitat de generar noves sinèrgies.