dilluns, 7 de febrer del 2011

Baden Württemberg i Andalusia, guanyadores

La selecció de Baden Württemberg, en categoria aleví, i l'andalusa, en infantil, s'han proclamat campiones del setè Torneig Internacional de Catalunya de Tennis Taula, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Calella.

Catalunya, que era un dels combinats nacionals participants, no va arribar a poder fer-se un lloc en les finals per equips. Només a nivell individual, i en categoria femenina, la medalla va quedar-se a casa.

Final catalana en la prova infantil femení del Torneig Internacional de Catalunya de Tennis Taula. La van disputar la jugadora del Ripollet, Júlia López, i la palista del Cassanenc, Sofia Zhang Xuan; partit que es va decantar per un resultat de 3 a 1 en favor de la jugadora d'origen xinès. La d'aquestes dues joves esportistes va ser la millor actuació que va firmar la selecció de Catalunya al torneig disputat a Calella i, on els combinats de Baden Württemberg, d'Alemanya, i Andalusia van erigir-se com a vencedors, copant la majoria dels podis en les proves d'equips i individuals.

Els alemanys van proclamar-se campions en categoria aleví en vèncer a la final als andalusos. Posicions que es van intercanviar en categoria infantil, en la qual Andalusia es va acabar imposant. Catalunya va haver de conformar-se amb el quart lloc en aleví i el setè en infantil.

El palmarès, en les proves individuals, el van completar l'alemany Timo Müller en categoria aleví, després de desfer-se en semifinals del jugador madrileny Carlos Vedriel. En infantil, victòria contundent de l'andalús Israel Rodríguez per 3 a 0 sobre l'alemany Dennis Klein.

La final infantil femenina va ser per Catalunya i l'aleví se la va adjudicar també la selecció de Baden Württenberg i la seva jugadora Luisa Säger.

Els ors se'ls van repartir entre 3 de les 8 seleccions participants al torneig, entre les quals hi havia també Madeira, Eivissa, Llenguadoc o San Sebastián de los Reyes, a més del Vlaamse belga. Una participació que ha minvat respecte edicions anteriors. Segons Aitor Puig, portaveu de l'organització del Club Tennis Taula Calella, l'explicació també es pot trobar en aquest temps de crisi que vivim.

El torneig s'ha disputat aquest cap de setmana al centre de tecnificació del Club Tennis Taula Calella.