dilluns, 21 de febrer del 2011

Calellencs al Campionat català aleví

El jove nedador Àlex Castejón ha signat la millor actuació dels integrants de l'expedició del Club Natació Calella que ha participat, aquest darrer cap de setmana, el Campionat de Catalunya d'Hivern en categoria aleví.

Castejón va fer dos quarts llocs en les proves de 100 i 200 braça; a més d'una vuitena posició en els 200 estils masculí. El Campionat disputat a Olot va deixar altres posicions meritòries per als nedadors del Calella: novena posició per Carla Martín als 200 esquena, i novena posició per l'equip de relleus de 8x50 estils mixtes. En el còmput global, el Club Natació Calella va classificar-se en setzena posició.

Continua la competició de sincronitzada

Nombrosa participació de les nedadores de sincronitzada del Club Natació Calella al Campionat de Catalunya d'escoles que s'ha celebrat en la modalitat de figures de nivell per a nedadores pre-alevines.

Andrea Sanz va ser la més destacada en classificar-se primera en la categoria de nivell II. La seva companya Lourdes Renedo va ser quarta en el mateix grup. En nivell I, bona classificació de Claudia Solé, que va ser setena; i en nivell III destacable vuitena posició d'Ariadna Torres.