dijous, 3 de febrer del 2011

Fotofilm i Cinema Rescat

Foto Film Calella ha signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb Cinema Rescat, una associació catalana que treballa en la recerca i la recuperació del patrimoni cinematogràfic.

Ja fa anys però que Foto Film Calella col·labora i participa de les activitats que impulsen des de Cinema Rescat, tot i que ara es fa oficial. La col·laboració entre les 2 entitats la va iniciar als anys 90 el membre de Foto Film, Santiago Marré, que aquest dijous ha estat present a l'acte de signatura del conveni. La presidenta de Cinema Rescat, Encarnació Soler, ha destacat que l'acte d'avui ha estat posar per escrit una relació intensa i cordial entre les dues entitats.

El conveni de col·laboració signat avui també ha inclòs la recent creada associació CinemaAcció, impulsada per persones de Cinema Rescat. El seu responsable és Joan Manuel Martínez.

A la signatura del conveni també hi havia l'alcalde de Calella. Josep Maria Juhé ha destacat el paper de Calella com a ciutat creativa en els temes audiovisuals.

La signatura del conveni entre Foto-Film Calella i Cinema Rescat s'ha fet a la sala de plens de l'Ajuntament de Calella.