dimarts, 8 de febrer del 2011

Valuosa victòria

Ueh Calella 31 - Esplugues 27: Els calellencs aconsegueixen la segon victòria consecutiva i sumen dos punts molt importants de cara a la fase de permanència.

Els de Romero van jugar de forma molt seriosa i sabent en tot moment el que es jugaven. D'aquí que van sortir a la pista molt motivats i concentrats. Tot i això, l'Esplugues també sabia el que es jugava i va fer una primera part molt bona. D' aquesta manera, els visitants van arribar a la fi dels primers 30 minuts guanyant de 2 gols(13 a 15).

A la represa els de Romero van apretar l'accelerador, sobretot en defensa. Les diferències es van començar a escurçar fins que els nostres es va posar per davant. A partir d' aquí els unionistes ja no van badar i es van emportar la una nova victòria que fa que agafin moral per a la fase de permanència.

L'única taca d'aquest encontre és que el Calella no va poder guanyar l'average contra l'Esplugues.

Els de Romero ja preparen el proper partit que serà contra l'Alcarràs, el pitjor equip de la categoria amb diferència; la qual cosa vol dir que els de Ramero estan obligats a guanyar i assolir així la tercera victòria seguida.