dijous, 24 de febrer del 2011

Torres respon Cordón

El regidor d'Urbanisme de Calella ha respost Cordón, demanant-li que aclareixi si parla en qualitat de representant de l'Associació de Comerciants o si ho fa com a membre de la candidatura de CiU per a les properes eleccions.

Torres ha manifestat que "la senyora Cordón hauria de cuidar sobretot les formes perquè clar una persona que va en una candidatura i que es presenti com a vicepresidenta dels comerciants no sé si els representa o no".

En tot cas, Josep Torres ha negat que hi hagi una mala planificació de les obres a la via pública i ha manifestat que “podem parlar sobre el fet puntual, si en un moment extraordinari es pot dissenyar d'una altra manera una cosa concreta, però això no crec que desvirtuï ni el disseny ni la planificació que hem fet aquests 4 anys de les obres, que jo crec que hem fet una bona planificació de les obres en termes generals”.

El regidor d'Urbanisme també ha parlat sobre les obres al carrer Sant Joan, i el darrer episodi d'inundacions, dijous passat, com a conseqüència de la pedregada. Torres ha dit que no substituiran l'interceptor de pluvials sinó que faran que els forats puguin engolir més aigua. En aquest sentit ha dit que “aquest interceptor té uns forats que, perquè no caigui ningú, tenen uns filferros més gruixuts que els divideixen en dos. El que farem serà lliurar els forats dels ferros intermitjos”.

Torres ha dit a Ràdio Calella que l'Ajuntament ha requerit a l'empresa adjudicatària de les obres del carrer Amadeu que arrangi les llambordes que s'havien col·locat malament a la cruïlla del carrer Bruguera. Per això s'ha tornat a aixecar part de la zona.