dimecres, 23 de febrer del 2011

Cristina Gómez enceta blog

La cap de llista per Esquerra a les eleccions municipals, Cristina Gómez, ha obert un bloc a Internet en vistes a la campanya electoral. És un bloc corporatiu d'Esquerra en el qual la candidata republicana a l'alcaldia pretén establir contacte directe amb els ciutadans i intercanviar opinions sobre qualsevol aspecte d'interès.

Cristina Gómez, alcaldable per Esquerra Republicana a les eleccions municipals del mes de maig, acaba de posar en funcionament un bloc personal. Al primer apunt de presentació, ja publicat, Cristina Gómez assegura que utilitzarà el bloc com una eina més de comunicació, i un espai de reflexió política i personal.

A la primera blocada, la candidata republicana explica el per què de la seva implicació en la política municipal. Comenta que es va sentir animada pel fet de voler entendre com funcionen els municipis des del punt de vista de la gestió i l’administració pública, les relacions socials que s’hi estableixen, i la convivència. Gómez explica que té ganes de viure de més a prop els processos per prendre decisions en el municipi. L'alcaldable diu que es va afiliar a Esquerra perquè és el partit amb el qual sentia més proximitat ideològica i simpatia, pel seu tarannà, pel de les seves persones i pel seu ideari.

El primer apunt al bloc va acompanyat d'una imatge del Far de Calella. A la part dreta conté enllaços a webs d'Esquerra i mitjans de comunicació locals, com per exemple el bloc informatiu de Ràdio Calella. Podeu accedir al bloc de Cristina Gómez a l'adreça blocs.esquerra.cat/cristina-gomez