dimecres, 2 de febrer del 2011

Campoy, confirmat

El Comitè Electoral del Partit Popular de Catalunya ha donat el vist-i-plau a la proposta de la Junta Local de Calella de nomenar Miquel Campoy com a cap de llista del partit de cara a les properes eleccions municipals. Campoy ja havia encapçalat la candidatura popular amb anterioritat i havia estat regidor de l'Ajuntament de Calella.

Miquel Campoy agafa el relleu de Josep Maria Vila, que deixarà la primera línia política i que tancarà la llista electoral; una llista que estarà renovada. El número 2 del PP de Calella serà Josep Maria Pérez Basart i s'aspira a superar els 3 regidors; el màxim que havia aconseguit el partit a nivell municipal.

El PP, que aspira a tornar a l'equip de govern -on ja hi havia estat fins al 1999 amb CiU- proposa revisar a fons el Pla General d'Urbanisme i millorar els aspectes relacionats amb el turisme i el comerç.

En aquest sentit, Campoy ha criticat la falta d'informació del Challenge i de Calella a Fitur i la supressió del Patronat de Turisme sense haver creat un nou òrgan.

Campoy actualment és el president de la formació, càrrec que podria deixar passades les eleccions municipals.