dimarts, 8 de febrer del 2011

CiU vol combatre l'atur

CiU ha donat la seva recepta per combatre l'atur a la nostra ciutat, que és gairebé del 19%, 3 punts per sobre de la mitjana comarcal.

Convergència i Unió considera que generar confiança econòmica i social entre els ciutadans en època de crisi forma part de les responsabilitats dels governants municipals. Així mateix, manifesta que assumir responsabilitats de govern implica creure en l'economia productiva com un dels eixos importants per a la prosperitat de la societat. Per tot plegat, la senadora i portaveu municipal, Montserrat Candini, ofereix diàleg al govern de la ciutat, format per PSC i Esquerra, per estudiar quines són les accions que s'haurien d'emprendre per garantir una major oportunitat d'ocupació laboral i generació de riquesa a la nostra ciutat.

La proposta de CiU passa per generar un clima de confiança entre els calellencs i atraure el teixit empresarial cap a la ciutat. Candini també demana que el Servei Local d'Ocupació es potenciï perquè ajudi sobretot la gent de la ciutat a trobar feina. Unes premisses que, segons la federació convergent, ara no es donen.