divendres, 25 de febrer del 2011

El compromís de Candini

CiU ha presentat l'alcaldable a les eleccions municipals de Calella com l'artífex del canvi en positiu que pot experimentar la ciutat en els pròxims quatre anys. Montserrat Candini va omplir ahir el Teatre Orfeó en l'acte oficial de la seva candidatura, a la qual hi va assistir el secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya. Oriol Pujol va demanar als calellencs que valorin la decisió de Candini de rebutjar ocupar un càrrec de responsabilitat dins el govern de la Generalitat per poder seguir treballant per Calella.

Montserrat Candini opta per segona vegada a l'alcaldia de Calella, després d'estar quatre anys a l'oposició tot i haver guanyat les eleccions al 2007. Candini assegurava que durant aquest temps ha demostrat el seu compromís amb la ciutat, mantenint un esperit constructiu i gens revengista que l'ha portat, en qualitat de senadora, a negociar aportacions i subvencions per a Calella per un import de 660.000 euros.

Dona capacitada, d'equip, un actiu important per CiU segons Oriol Pujol, que la va definir a més que com “una política amb majúscules”. Una candidata que ha millorat a l'oposició i que lidera un projecte clar i en positiu. Pujol va exemplificar el compromís de Candini amb Calella revelant que va renunciar a un càrrec de responsabilitat dins el govern de la Generalitat per entregar-se "en cos i ànima al seu poble de Calella".

Candini rep el suport, i així es va fer explícit, de l'oncòleg i investigador calellenc Carles Cordón i el del senador del PNB Iñaki Anasagasti. Pel que fa al seu projecte polític, Candini va explicar que vol de Calella una ciutat d'oportunitats i prosperitat; i per això promet un govern municipal basat en l'eficiència i l'eficàcia. Assenyala 9 problemes als que el bipartit municipal no ha donat solució: un atur del 19%, la falta d'aparcaments, una mala neteja pública, poc impuls a l'economia productiva, dèficit d'equipaments culturals, gairebé nul·la promoció d'habitatge protegit, problemes de seguretat, abandonament dels espais verds i la necessitat d'una nova Escola Salicrú.

Durant la seva intervenció, Candini va agraïr emocionada la tasca de tots els regidors del grup muncipal de CiU, i les seves paraules van tenir un to de comiat. De fet, presentarà una candidatura renovada, que es coneixerà al complet el pròxim 14 d'abril, tot i que alguns noms ja s'han fet públics.