dijous, 24 de febrer del 2011

El guardó del Challenge a casa

L'organització del Challenge Costa de Barcelona-Maresme ja ha recollit el premi al millor triatló del 2010 celebrat a Espanya i que ha concedit la Federació Espanyola de Triatló. El guardó es va lliurar dissabte passat en el marc de la Gala del Triatló Espanyol que es va celebrar a la seu del Comitè Olímpic Espanyol, a Madrid.

La federació estatal ha tingut en compte l'èxit participatiu i organitzatiu del Challenge de llarga distància del 2010, i per això l'ha distingit d'entre les prop de 500 triatlons d'aquestes característiques que es realitzen. Del triatló maresmenc es valora, a més, el bon tracte que es dóna als participants i que tots en fan una molt bona valoració. Altres aspectes que han influït en la decisió és el dispositiu que es va muntar en la prova de bicicleta, sobre la carretera Nacional 2, i que la situa d'entre les millors del món.

El premi ha estat rebut, per part de l'organització i les administracions públiques, com un reconeixement a la feina feta i una injecció d'energia per afrontar les properes edicions amb intencions de millorar la prova.

Per recollir el guardó, van desplaçar-se a Madrid una representació de l'empresa organitzadora, del Consell Comarcal del Maresme amb el seu president, Josep Jo, al capdavant; i de l'Ajuntament de Calella, amb els regidors Loida Serrano i Jaume Palet.

Serrano ha explicat que aquest premi per a la prova esportiva és una onada de força i il·lusió perquè "el Challenge és una prova relativament jove però tot i això ha patit alguns entrebancs com ara a nivell legal".