dimarts, 1 de febrer del 2011

Reunió de Solidaritat

Solidaritat Catalana per la Independència ha celebrat aquest dilluns al vespre a Calella una trobada de treball a la qual hi han assistit membres i simpatitzants de la formació independentista d'altres poblacions del Maresme i la Selva Marítima.

Els membres de Solidaritat Catalana per la Independència continuen el seu recorregut per pobles i ciutats de Catalunya. Aquest dilluns al vespre el diputat i portaveu de SI, Uriel Bertran, ha visitat Calella on ha mantingut una reunió de treball amb simpatitzants i membres de la formació independentista a la comarca.

Solidaritat Catalana per la Independència tira endavant el Projecte Imagina que consisteix en l'elaboració dels programes electorals locals després d'haver fet reunions, trobades i anàlisi de les realitats concretes. Analitzen, segons ha explicat l'exrepublicà Uriel Bertran, tots els àmbits de la societat, l'educatiu, l'econòmic, el polític per detectar problemes i aportar solucions amb la complicitat dels ciutadans.

A la trobada d'aquest dilluns al vespre també hi havia el portaveu de Calella, Josep Busquets Gay qui va animar als independendistes a no quedar-se a casa i va afegir que "si no fem algo per defensant-se, el resultat serà funest".

Els membres de Solidaritat Catalana per la Independència han recordat des de Calella que no pactaran amb cap partit que tingui la seva seu a Madrid.