divendres, 11 de febrer del 2011

La JNC vol tornar a la ciutat

El reelegit cap comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya, branca jove de Convergència Democràtica, s'ha compromès a treballar perquè el partit tingui presència a Calella. Per Jofre Serret, l'aspiració de la JNC Maresme és aconseguir un col·lectiu a les 30 ciutats de la comarca i Calella és una de les prioritàries.

Són paraules que Serret va dirigir a l'alcaldable de CiU, Montserrat Candini, en l'acte de la seva recent elecció, a Tordera.

El cap comarcal de la JNC s'ha mostrat satisfet per l'evolució del partit aquests darrers temps, amb més presència territorial i amb una activitat força intensa. Però Calella és la seva assignatura pendent. Jofre Serret ha declarat haver-ne parlat amb l'alcaldable Montserrat Candini, i diu que entre els dos uniran esforços per refundar el col·lectiu local de l'organització juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya. Per Serret “ha de ser un poble on hi hagi JNC perquè arribi, no tan sols arreu del territori sinó a nivell mundial, d'aquí el compromís. A més, amb la Montserrat hem traçat uns vincles molt importants en els que hi ha moltes ganes de treballar plegats. Per això aconseguirem tenir col·lectiu de la JNC i l'acompanyarem perquè sigui alcaldessa del seu municipi”-ha declarat Serret.

L'any 2007 es va recuperar temporalment la secció local de la JNC de Calella, que va estar presidida per Carlota Pujol i integrada per una desena de militants.