dimarts, 20 de juliol del 2010

Accés segur al cementiri vell de Calella

Cotxes, bicicletes i vianants ja tenen senyalitzades les zones de pas a l’entorn del Cementiri Vell de Calella. El passeig que permet accedir a les instal·lacions que hi ha a tocar de la platja s’ha reordenat degudament per garantir el màxim de seguretat.

L’Ajuntament ha finalitzat el procés de reordenació de la mobilitat al passeig del Cementiri Vell de Calella. S’ha separat la zona de pas de ciclistes i vianants de la de circulació de vehicles.
Els cotxes poden continuar creuant el passeig en direcció Pineda mentre que, en sentit contrari, només poden accedir fins a l’entrada de l’aparcament de l’estació de Renfe.

Bicicletes i vianants només poden ocupar el vial de sorra paral·lel, tal i com s’indica en la senyalització vertical que s’acaba d’instal·lar però que, aquests primers dies, alguns despistats no acaben de respectar. El camí, passat el Cementiri Vell, té continuïtat pel Passeig Marítim.

Per accedir de forma segura al Cementiri Vell, els vianants hauran de creuar el vial de cotxes pel pas de zebra que també s’ha pintat de nou.