dimecres, 21 de juliol del 2010

Inaugurada la sala Calella a l'Obra de Maria

L’Obra de Maria va celebrar divendres passat el seu 32è aniversari amb la inauguració d’un nou espai dins el geriàtric. Una sala de relaxació i descans amb unes magnífiques vistes sobre la ciutat de Calella.

L’any 1977 la residència de la congregació de Sant Agustí, els ‘agustinos’ segons se’ls coneix a Calella, es va cedir a l’Obra de Maria perquè hi instal·lés una residència per a gent gran. S’han complert 32 anys d’intensa activitat que es van celebrar la setmana passada amb l’obertura d’un nou espai: la que s’ha anomenat ‘Sala Calella’. La directora del centre, Ana Maria Laborda, ha explicat a Radio Calella que es tracta d'un lloc de descans on els residents poden estar tranquils, escoltar música suau o, per contra, estar en silenci. També s'hi atendran visites.

Per les estances de l'Obra de Maria han passat desenes d’avis i àvies necessitats d’assistència. Ells són el motiu pel qual treballen tot l’equip de professionals que els posa a disposició l’Obra de Maria, la fundació privada d’iniciativa social fundada per Paquita Enrich.

Oferir la màxima atenció als residents i que sigui la millor és l’objectiu dels responsables d’Obra de Maria. Per això, aspiren a obtenir el certificat de qualitat ISO de cara al mes de setembre o octubre.